ZONGULDAK

Zonguldakspor'a Galatasaray'dan bomba transfer!

TFF 3. Lig 4. Grup temsilcisi Zonguldak Kömürspor, dış transferdeki beşinci anlaşmasını gerçekleştirdi.

Abone Ol

Kırmızı-lacivertli ekip, geçen sezon Orduspor 1967'de forma giyen Galatasaray altyapılı genç orta saha oyuncusu Güney Gencel ile sözleşme imzaladı.

Genç Futbolcu Zonguldakspor'a Transfer

Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, Güney Gencel ile her konuda anlaşmaya varıldığını duyurdu. Genç futbolcu, transferin ardından Zonguldak’a gelerek kendisini kırmızı-lacivertli yapan imzayı attı ve takım çalışmalarına başladı.

Genç Futbolcu Güney Gencel'in Kariyeri

İstanbul doğumlu Güney Gencel, futbola Galatasaray altyapısında başladı. U19 ve U17 takımlarında toplam 57 maçta forma giydi, ancak gol atma başarısı gösteremedi. Milli takımlarda da U19 ve U18 kategorilerinde 12 maçta oynadı. Galatasaray'dan sonra Edirnespor’a transfer olan Gencel, burada 48 maçta 3 gol kaydetti. Edirnespor'un ardından Orduspor 1967'ye geçen Gencel, bu kulüpte iki sezon boyunca 54 maçta 1 gol attı.

Zonguldak Kömürspor'un Bomba Transferleri

Zonguldak Kömürspor, bu sezon kadrosuna dahil ettiği oyuncular arasında Büyükçekmece Tepecikspor'dan sağ kanat oyuncusu Umut Kerem Ayar, Maltepespor’dan orta saha oyuncusu Batuhan Güzel, Kırklarelispor’dan kaleci Umut Kaya, Osmaniyespor’dan Yusuf Emre Albayrak ve son olarak Orduspor 1967'den Güney Gencel’i bulunduruyor.

Zonguldak Spor Haberleri