SPOR

Zonguldakspor FK'nın bulunduğu Nesine 3.Lig 4.Grup'ta zirvede önemli maçlar oynanacak!

Nesine 3.Lig 4.Grup’un 6.haftasında zirve adına önemli maçlar oynanacak.

Abone Ol

Temsilcimiz Zonguldakspor FK’nın mücadele ettiği Nesine 3.Lig 4.Grup’un 6.haftasında oynanacak olan maçlar oldukça kritik. 

Haftanın açılış maçı 12 Ekim Cumartesi günü Kahramanmaraş İstiklalspor ile Turgutluspor arasında oynanırken mücadele ev sahibi takımın 4-0 üstünlüğüyle sona erdi. Kalan 7 maç ise 13 Ekim Pazar günü (Bugün) oynanacak.

Ligin 6.haftasına 13 puan ve 14 averajla lider giren Orduspor 1967, 10 Ekim Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 2.Turu’nda karşı karşıya geldiği ve uzatmalarda 2-1 mağlup olduğu Erciyes 38 FK deplasmanına yeniden ancak bu defa lig müsabakasında konuk olacak.  

Son 6 maçından 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Mor-Beyazlılar, bu sezon ligde namağlup devam ediyor. Şu ana kadar sezonun tek mağlubiyetini Kayseri ekibi karşısında Ziraat Türkiye Kupası’nda aldı. Erciyes 38 FK ise bu sezon çıktığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, galibiyetlerinden bir tanesini bugün kendi sahasında ağırlayacağı Orduspor 1967’ye karşı 3 gün önce aldı. 

Zirveyi ilgilendiren bir diğer maç ise Kırıkkale FK ile Sebat Gençlik Spor arasında oynanacak. 

Son 4 maçından 1 galibiyet çıkartabilen Kırıkkale FK, 6.haftaya girilirken 8.sıraya kadar geriledi. Kırmızı-Beyazlı ekip, bu sezon çıktığı 7 maçta 2’si kupa olmak üzere 4 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. 

Sebat Gençlik Spor ise bu sezon çıktığı 5 maçtan 4 galibiyet ve 1 beraberlik alırken 13 puan ve averajla haftaya 2.sırada giriş yaptı. Yoluna namağlup devam etmeyi başaran Trabzon temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası’na henüz katılım sağlamamış olmanın da verdiği avantajla rakiplerine göre daha az yorucu bir hafta geçirmesine karşın, kalesinde de sadece 1 gol gördü. 

13 puan ve 7 averajla haftaya 3.sırada girmeyi başaran temsilcimiz Zonguldakspor FK ise bugün Edirnespor’a konuk olacak.  

Can Güven ve öğrencileri, bu sezon çıktığı 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligde yoluna namağlup devam eden Kırmızı-Lacivertliler, tek mağlubiyetini Ziraat Türkiye Kupası 2.Turu’nda uzatmalarda Kırıkkale FK karşısında 4-2'lik skorla aldı. 

Temsilcimizin rakibi Edirnespor ise sezona birçok sorunla beraberinde giren ekiplerden bir tanesi olmasına karşın çıktığı 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken, tek galibiyeti ligin iddialı ekiplerinden olan Kırıkkale FK’ya karşısında kendi sahasında aldı. Son olarak İzmir Çoruhlu FK’ya 2-0 mağlup olan Edirnespor’da teknik direktör değişikliği yaşandı ve Fuat Erarslan ile anlaştı. Erarslan, Zonguldakspor FK karşılaşmasında takımın başında olacak. 

NESİNE 3.LİG 4.GRUP 6.HAFTA MÜSABAKALARI ŞU ŞEKİLDE;
Kahramanmaraş İstiklalspor 4-0 Turgutluspor 
Büyükçekmece Tepecikspor-Mardin 1969 Spor 
Ağrı 1970 Spor-Denizlispor 
Erciyes 38 FK-Orduspor 1967 
1926 Polatlıspor-Niğde Belediyespor 
Kırıkkale FK- Sebat Gençlik Spor 
Edirnespor-Zonguldakspor FK 
Bursa Nilüfer SK-İzmir Çoruhlu FK