SPOR

Zonguldakspor FK’da, Kırıkkale FK maçı öncesi büyük talihsizlik! 2 sakat 1 cezalı

Zonguldakspor FK’nın 1 lig, 1’i kupa olmak üzere 3 gün arayla oynayacağı Kırıkkale FK karşılaşmaları öncesinde Can Güven’in başı sakatlıklarla ve cezalı oyuncuyla derde girdi.

Abone Ol

Nesine 3.Lig 4.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor FK’da Ağrı 1970 Spor karşılaşmasının 14.dakikasında sakatlanan Sefa Durmuş ve Kahramanmaraş İstiklalspor müsabakası öncesinde sakatlık yaşayan Mehmet Gürkan Öztürk, 5 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Kırıkkale FK maçında forma giyemeyecek. Öte yandan, yine Kahramanmaraş İstiklalspor maçının 48.dakikasında gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalan Ethem Ercan Pülgir de forma giyemeyen oyuncular arasında yer aldı.

CAN GÜVEN’İN BAŞI DERTTE
Zonguldakspor FK'nın başında sezona 4 galibiyet ve 1 beraberlikle başlangıç yapan Can Güven’in başı sakatlıklar ve cezalı oyuncularla dertte.

5 Ekim Cumartesi günü Nesine 3.Lig’in 6.haftasında ve 8 Ekim Salı günü Ziraat Türkiye Kupası  Kırıkkale FK’yı konuk edecek olan Kırmızı-Lacivertliler, 13 Ekim Pazar günü ise Edirnespor deplasmanına gidecek. Zonguldakspor FK Teknik Direktörü Can Güven,  bu zorlu fikstürde, 4 maçta 3 asist yapan Sefa Durmuş ve 4 maçta 2 gol atan Mehmet Gürkan Öztürk’ün yanı sıra savunmanın önemli isimlerinden Ethem Ercan Pülgir’den faydalanamayacak.

SAKATLIK DURUMLARI NE?
Zonguldakspor FK Teknik Direktörü Can Güven, Ağrı 1970 Spor maçında sakatlanan Sefa Durmuş ve Kahramanmaraş İstikalspor maçı öncesi ısınmada sakatlanan Mehmet Gürkan Öztürk’ün durumlarıyla ilgili bilgi verdi. Güven, oyuncuların 2 ila 3 hafta arasında sahalardan uzak kalacağını açıkladı.