SPOR

Zonguldakspor FK tribün lideri Miraç Balcı, "Hayatımda görmediğim eziyeti 17 saatte yaşadım."

Zonguldakspor FK tribün lideri Miraç Balcı, Edirne'de yaşanan olayların ardından aldığı stadyuma giriş yasağıyla ilgili paylaşım yaptı.

Abone Ol

Kırmızı-Lacivertli ekibin tribün liderlerinden Miraç Balcı, Nesine 3.Lig 4.Grup'un 6.haftasında Zonguldakspor ile Edirnespor karşılaşmasında yaşanan olayların ardından 17 saat gözaltına alınmış, savcılığa verdiği ifadenin ardından serbest bırakılarak kente dönüş yapmıştı. Balcı, serbest kalmasına karşın aldığı stadyuma giriş yasağı aldı.

Stadyuma giriş yasağının kaldırılması için cezaya itiraz etmeye hazırlanan Miraç Balcı, 2 hafta önce yaşanan olaylar üzerine bu gece geç saatlerde sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili paylaşım yaptı. Paylaşımında adeta içini döken Balcı, "Zonguldakspor için ailemi 2.plana attım. Bu muydu layık gördüğüm ilgi? Ben Edirne'de yaşadığım 17 saatlik gözaltını yazmayı bırak anlatmam bile beni üzüyor. Hayatımda görmediğim, yaşamadığım eziyeti yaşadım." ifadelerini kullandı.

Zonguldakspor FK tribün lideri Miraç Balcı'nın paylaşımı şu şekilde;
"Bu memlekete ne kadar sahip çıkarsan o kadar şuçlu olursun!!! 

Sahibi olmayan memlekete sahip çıkacak adam olmaz.. Elhamdüllah bizim hakkımızı arayacak kadar dostumuz akrabamız var. Ben hayatımın 3/1 rini zonguldakspor camiasına harcadım bilen bilsin diye yazmıyorum bunu. 

Edirnede yaşadığım 17 saattlik göz altını yazmayı bırak anlatmam bile beni üzüyor. Hayatımda hiç görmediğim yaşamadığım eziyeti yaşadım. Hakkımı helal etmiyorum demek bile istemiyorum çünkü ben Zonguldakspor için ailemi çok 2 . palana attım .. 

Bu muydu layık gördüğüm ilgi bu muydu verdiğim senelerim çektiğim eziyetim mutluluğu… 

Tribün benim hayatım ömrümün yettiği yere kadar devam edecek öyle bilin..Ne cezanız nede engelleriniz beni bu sevdadan vazgeciremeyecek….."