SPOR

Zonguldakspor FK Teknik Direktörü Can Güven, Edirnespor galibiyetini ve liderlik sürecini değerlendirdi!

Zonguldakspor FK Teknik Direktörü Can Güven, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güven, Edirnespor galibiyeti ve liderlikle ilgili değerlendirmeler yaptı.

Abone Ol

Zonguldakspor FK Teknik Direktörü Can Güven, bu akşam Kozlu İlçe Stadyumu'nda yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Deplasmanda alınan Edirnespor galibiyetini ve liderlik sürecini değerlendiren Güven, "Maç bizim açımızdan güzel geçti. Oyunun mutlak hakimiydik. Oyun başından sonuna kadar sabırlı bir şekilde gol yollarında etkili olmaya çalıştık.  Haftaya lider girmek bizim adımıza güzel oldu. Güzel oldu, yakıştı inşallah devamını getirme niyetindeyiz, liderliği sürdürme niyetindeyiz." dedi.

Zonguldakspor FK Teknik Direktörü Can Güven'in açıklamaları şu şekilde;
"Maç bizim açımızdan güzel geçti. Oyunun mutlak hakimiydik. Oyun başından sonuna kadar sabırlı bir şekilde gol yollarında etkili olmaya çalıştık. Birçok pozisyonlara da girdik daha erken de sonuç alabilirdik. Direkten dönen top var, karşı karşıya kaçırdıklarımız var, son anda dokunamadıklarımız var. Sonuçta kazanmasını bildi oyuncularım. Güzel bir mücadele örneği gösterdiler, iyi bir futbol ortaya koydular ve günün sonunda da güzel bir galibiyet aldık. Yine galibiyeti Zonguldak halkına, şehrine armağan ediyoruz.

Haftaya lider girmek bizim adımıza güzel oldu. Geçtiğimiz haftalarda da oyuncularımıza söylemiştin liderlik haftalarımızın olabileceğini. Çok şükür bu hafta geldi. Güzel oldu, yakıştı inşallah devamını getirme niyetindeyiz, liderliği sürdürme niyetindeyiz."

"Her maç olduğu gibi yine Trabzon’a galibiyet için gideceğiz. Yine kazanmak için sahada olacağız. İnşallah günün sonunda istediğimiz beklediğimiz güzel futbol ve galibiyeti Zonguldak şehrine armağan etmeyi düşünüyoruz.”