SPOR

Zonguldakspor FK, Kırıkkale FK'yı ağırlıyor! Can Güven ve öğrencileri 3 puan için sahaya çıkıyor!

Zonguldakspor FK, bugün Kırıkkale FK’yı ağırlayacak.

Abone Ol

Nesine 3.Lig 4.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor FK, bugün saat 15:30’da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda Kırıkkale FK’yı ağırlayacak.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Kırıkkale FK hazırlıklarına geç başlayan Zonguldakspor FK'da Teknik Direktör Can Güven ve öğrencileri, taraftarın önünde güzel bir oyun sergileyerek 3 puanı cebine koyup kayıpsız devam etmek istiyor.

2024-2025 sezonuna harika bir başlangıç yapan temsilcimiz Zonguldakspor FK, 4'ü lig 1'i kupa olmak üzere çıktığı 5 maçta 4 galibiyet alırken, 1 kez berabere kaldı. Kırmızı-Lacivertliler, tek beraberliğini ligin 4.haftasında konuk olduğu ve 10 kişi tamamladığı Kahramanmaraş İstiklalspor karşısında 1-1'lik skorla aldı. Böylelikle, 4 haftada 10 puan toplayan Can Güven ve öğrencileri, Orduspor 1967 ile Sebat Gençlik Spor'un ardından ligde averajla 3.sırada bulunuyor.

Öte yandan, lige şampiyonluk parolasıyla ve 2 galibiyetle başlayan Kırıkkale FK, Kahramanmaraş İstiklalspor ve Edirnespor karşısında son iki haftada üst üste kaybedince 6 puanda kalarak 7.sıraya geriledi. Üst üste mağlubiyetlerin ardından taraftarların tepkisi artınca  Kırıkkale FK Kulüp Yönetimi, teknik direktör Ercüment Coşkundere ile yolları ayırdı. Zonguldakspor FK karşılaşmasından sadece 3 gün önce yaşanan ayrılık bununla sınırlı kalmadı. Kulüp yönetimi, mağlubiyetlerin faturasını golcü futbolcu Can Muhammet Vural’a da keserek kadro dışı bıraktı.

Yeni teknik direktörü Aykut Erdoğan ile yeni bir başlangıç yapmak isteyen Kırklareli FK'la, yoluna kayıpsız devam etmek isteyen Zonguldakspor FK arasındaki zorlu karşılaşma, bugün saat 15:30'da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda ilk düdükle başlayacak.