SPOR

Zonguldakspor FK, Kahramanmaraş İstiklalspor deplasmanında liderlik için sahaya çıkıyor!

Zonguldakspor FK, aynı puanda olduğu rakibi Kahramanmaraş İstiklalspor ile bugün deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Abone Ol

Nesine 3.Lig 4.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 4.haftasında bugün saat 15:00’da Kahramanmaraş İstiklalspor deplasmanına konuk olacak.

3 PUAN PAROLASIYLA GİTTİLER!
Sezona üç lig ve 1 kupa galibiyetiyle başlayan Zonguldakspor FK Teknik Direktörü Can Güven ve öğrencileri, Cuma günü sabahın erken saatlerinde 3 puan parolasıyla zorlu karşılaşma için Kahramanmaraş'a hareket etti. Ligdeki galibiyet serisini sürdürmek isteyen Kırmızı-Lacivertliler, zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönerek seriyi devam ettirmenin peşinde.

NAMAĞLUP İKİ EKİP KARŞI KARŞIYA
2024-2025 Nesine 3.Lig sezonuna 3'de 3 ile başarılı bir başlangıç yapan ve bu süreçte rakip filelere 6 gol atıp kalesinde hiç gol görmeyen Kırmızı-Lacivertliler, averajla ligde ikinci sırada bulunuyor.

Kahramanmaraş ekibi ise tıpkı temsilcimiz gibi çıktığı 3 lig maçında hiç yenilgi yüzü görmedi. Bu süreçte 5 gol kaydedip, kendi kalesinde yalnızca 1 gol gören Kırmızı-Beyazlılar, ligde averajla Zonguldakspor FK'nın hemen altında üçüncü sırada yer alıyor. Öte yandan, Kahramanmaraş İstiklalspor, ligde ilk 3 haftayı namağlup kapatmasının yanı sıra sezonun ilk mağlubiyetini Ziraat Türkiye Kupası 1.Turu'nda Kilis Belediyespor karşısında 1-0'lık skorla almıştı.

İki ekip arasındaki dev mücadele bugün saat 15:00'da Kahramanmaraş Merkez 1 Nolu Sentetik Saha'da oynanacak.

KAZANAN LİDER OLUR
28 Eylül Cumartesi günü oynayan Nesine 3.Lig 4.Grup karşılaşmalarında lider Orduspor 1967'nin, Bursa Nilüfer SK ile 2-2 berabere kalmasıyla birlikte Kahramanmaraş İstiklalspor-Zonguldakspor FK müsabakasının kazananına haftayı zirvede tamamlama şansı doğdu.

İki ekip arasındaki mücadelenin beraberlikle sonuçlanması durumunda ise Mor-Beyazlı ekibin liderliği averajla devam edecek.