ZONGULDAK

Zonguldakspor Başkanlığı gündemde olan Başkan Selim Alan'dan çarpıcı açıklama!

Abone Ol

Zonguldak Kömürspor’da yeni yönetimin belirleneceği kongre 25 Haziran’da belli olacak ve hazırlıklar sürüyor. Kömürspor Başkanı Salih Demir gereken çağrıları yapmaya devam etse de sağıra yatma da devam ediyor.
Takımın her zaman destekçisi olan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın da adının başkan olarak geçtiği ifade edildiği bu günlerde en büyük isteğinin başkan olarak şehrimizin güzide takımı Zonguldakspor’u süper ligde görmek istediğini dile getiren Başkan Selim Alan bu konunun çok ciddi bir sorumluluk ifade ettiğini ve elbette “Zonguldakspor’u süper ligde görmek istiyorum” diyerek ekleme yaptı.
Alan dedi ki, “Ben şu anda zaten başkanım ve Zonguldak halkına verdiğim sözler var, hizmetlerime devam ediyorum. Zonguldakspor bizim canımız şehrimizin tek temsilcisi onun başarılı olması ve en güzel yerlere gelmesi en büyük temennimizdir ve bunun için elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorum ve edeceğim de. Yeni sezonda da beklentimiz büyük ben başkan olarak yine gereken neyse desteğe devam edeceğim. İnşallah çok iyi bir yönetimle ve şehrin her kesiminin desteğiyle süper lig beklentimiz olur ve bu şehir yaşadığı şampiyonluk sevincini yine yaşar. Zonguldak’a süper lig yakışır. “dedi.

Haber Mustafa Emen