ZONGULDAK

Zonguldaklıların ayakkabı markası Hocin, depremzedelere ulaştı...

Nejdet Tıskaoğlu "Birçok ihtiyaç sahibinin yüzünde tebessüme sebebiyet vermek ülkemiz adına ve yerli Markamız Hocin adına gurur vericidir. "

Abone Ol

Elcab Kablo & Profil Yönetim Kurulu Başkanı Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ile gazeteci yazar Cem Küçük ortaklığı ile kurulan ayakkabı Markası HOCIN depremzedelere ulaştırıldı.

Tıskaoğlu yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

"Açılışa katılım sağlayan ya da sağlayamadan misafirlerimizden Desteklerini çelenk değil bir çift ayakkabı ile İhtiyaç sahibi Depremzedelere göndereceğimizi belirtmiştik. Hocin iş ortakları;  Ömer Şentürk ve Eren Tülübaş’ın birlikteliğinde ayakkabıları bizzat Kahramanmaraş Baykar konteyner kenti Kaymakamı Sayın Mine KURT’A  teslim etmişlerdir.

İş insanı Serkan Duran’ın da büyük destek ve katkıları ile bilinçli bir şekilde deprem bölgesine yapmış olduğumuz yardımlar sayesinde birçok ihtiyaç sahibinin yüzünde tebessüme sebebiyet vermek ülkemiz adına ve Yerli Markamız Hocin adına  gurur vericidir. 

 HOCİN’in markamızın açılışında yapmış olduğumuz bu bilinçli yardım ve destek herkese örnek olmalıdır. Bu kapsamda hem üretici hemde ihtiyaç sahibi bir çok insan tarafından hayırlı ve katkılı bir iş olmuştur"