ZONGULDAK

Zonguldaklı ünlü sanatçıya saldırı! Murat Boz açıklama yaptı!

Zonguldaklı ünlü şarkıcı Murat Boz, Diyarbakır'da gerçekleştirilen Kültür Yolu Festivali sırasında bir izleyici tarafından saldırıya uğradı.

Abone Ol

Olay, Boz'un şarkı söylediği esnada meydana geldi. Bir dinleyici, sahnedeki ünlü isme çakmak fırlatarak büyük bir rahatsızlığa sebep oldu. Şarkıcının gözüne isabet eden çakmak, aniden yaşanan bir durumu gözler önüne serdi.

SALDIRI SONRASI TEPKİ GÖSTERDİ

Yaşanan bu olay karşısında neye uğradığını şaşıran Murat Boz, fırlatılan cisme şaşırarak arkasını dönüp kısa bir süre yürüdü. Ancak, yaşanan bu istenmeyen durumun ardından konserine devam etti. Konser sonrasında, arkadaşlarıyla bir film galasında buluşan Boz, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Büyütülecek bir şey yok” ifadelerini kullandı.

SANATÇILARA YÖNELİK SALDIRILAR ARTIYOR

Son dönemde, konserler sırasında sanatçılara yönelik saldırıların artış göstermesi dikkat çekici bir durum olarak öne çıkıyor. Murat Boz, bu olayla birlikte bu halkaya eklenen son isim oldu. Festival esnasında yaşanan bu durum, hem hayranlarını hem de sanat camiasını endişelendirdi. Murat Boz'un yaşadığı bu olay, eğlence dünyasında güvenlik konularının tekrar gündeme gelmesine neden oldu.

Zonguldak Haberleri