ZONGULDAK

Zonguldak yasta: Öğretmen Okan Topaloğlu Hayatını Kaybetti

Zonguldak Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi'nden Üzücü Haber Geldi... Kdz. Ereğli ilçesinde eğitim camiasının sevilen isimlerinden biri Okan Topaloğlu vefat etti.

Abone Ol

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde eğitim camiasının sevilen isimlerinden biri olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Okan Topaloğlu'nun hayatını kaybettiği haberi, ailesi, öğrencileri ve tüm sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Topaloğlu'nun ani ölümü, eğitim çevresinde büyük bir boşluk yarattı.

Cenaze Töreni ve Defin Süreci

Okan Topaloğlu'nun cenazesi, 12 Ağustos 2024 tarihinde Keal Anadolu Lisesi'nin bahçesinde düzenlenen törenle alındı. Öğretmenlerin, öğrencilerin ve vatandaşların katıldığı törende, merhumun ailesiyle birlikte dualar edildi ve helallik alındı.

Törenin ardından cenaze namazı, Akçakoca Melenağzı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak. Namazın ardından, Okan Topaloğlu'nun naaşı köy mezarlığına defnedilecek. 

İmza Gazetesi'nin Taziye Mesajı

İmza Gazetesi olarak, merhum öğretmen Okan Topaloğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Okan Topaloğlu’nun eğitim camiasındaki yeri ve anıları her zaman yaşatılacak ve unutulmayacaktır.