SPOR

Zonguldak Spor Basket 67 için Zonguldak Valiliği onaylı kampanya başlatılacak!

4 aydır sponsor arayışlarını sürdüren Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edebilmek için gereken desteği bulamadı. Tan, “Halkın ve şanlı taraftarın gücünü gösterme zamanı geldi . Şehirin gerçek sahipleri bizleriz. Biz bize yeteriz. Valilik izni ile , valilik bizim adımıza kampanya başlatsın. Kontrol valilikte olsun.” dedi.

Abone Ol

Kentin önde gelenlerinden beklenen desteği bulamayan Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan ve yönetim ekibi, özellikle son günlerde taraftarın da yoğun isteği doğrultusunda Zonguldak Valiliği ile bir görüşme gerçekleştirdikten sonra kulübün ihtiyacı olan miktarı toplayabilmek için kampanya süreci başlatmayı düşünüyor. 

Zonguldaksporlu taraftarlar, kampanyanın başlatılması durumunda Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan’ın arkasında olduğunu ifade etti. 

“ŞEHRİN GERÇEK SAHİPLERİ BİZİZ, BİZ BİZE YETERİZ!” 
17 Mart’ta kaldırılan Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi (TKBL) şampiyonluğu kupasından bu yana 2024-2025 sezonu için bütçe çalışmalarını yürüten ancak gelinen noktada beklenen desteği göremeyen Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, “Şehrin gerçek sahipleri bizleriz. Biz bize yeteriz” diyerek Zonguldak Valiliği izniyle kampanya başlatma kararı aldı. 
 
ING Kadınlar Basketbol Süper Lig’i Eylül ayında başlayacak. Bu doğrultuda Zonguldak Spor Basket 67’nin de hazırlanmak için yaklaşık 1,5 aylık bir süresi bulunuyor. 

“SÜRE KISITLI HER ŞEY ZONGULDAK İÇİN” 
Zonguldak Spor Basket 67 kulübünün hedefi, Zonguldak Valiliğinin de izniyle yapılacak olan kampanyadan 15 gün içerisinde 30 ila 35 milyon TL arasında bir bütçe oluşturabilmek. 

Eğer kampanyanın başlayacağı tarihten itibaren 15 gün içerisinde hedeflenen miktarda para toplanabilirse kulüp yönetimi çalışmalara başlayacak ve Eylül ayına kadar iskeleti sağlam bir takım kurarak sezona giriş yapacak.  

Ancak hedeflenen paranın toplanamaması durumunda ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne katılamayan kulüp kapanacak.