SPOR

Zonguldak Spor Basket 67 için 1 haftadan az bir süre kaldı!

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Zonguldak Spor Basket 67'nin lige katılabilmesi için 1 haftadan daha kısa bir süresi kaldı.

Abone Ol

2023-2024 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL)'de ihtişamlı bir sezon geçiren ve şampiyon olarak ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Zonguldak Spor Basket 67'nin lige katılabilmesi için 12 Temmuz 2024 Cuma günü son gün.

Şampiyon olunan Mart ayından itibaren sponsor bulmak adına Zonguldak-Ankara-İstanbul yollarında mekik dokuyan Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, çalışmalarını sürdürüyor.

Ancak gelinen noktada Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan ile görüşmeler gerçekleştiren Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, olumlu geri dönüşler almasına karşın ihtiyacı olan sponsorluk desteğini bulabilmiş değil.

"YA KAPANIP TARİH OLACAĞIZ YA DA YENİ SEZONA HAZIRLANACAĞIZ"
Yine de her fırsatta son güne kadar umudunu kesmeyeceklerini ifade eden Kanat Tan, "Ben son güne kadar ümitliyim. Çok emek var. Zoru severiz bu şehir bu sefer zinciri kıracak. Millet süper lig hasret biz elimizle itiyoruz. 12 Temmuz sonrası rahatsızlık vermiyeceğiz daha tarih olup kapanacağız. Ya da transferler için yeniden başlayacağız." dedi.

"EĞER SÜPER LİG'E KATILABİLİRSEK SADECE BASKETBOL DEĞİL TÜM SPOR BRANŞLARINI ŞAHA KALDIRACAĞIZ"
Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, Zonguldak Spor Basket 67'nin sponsorluk desteğini bulması ve ING Kadınlar Basketbol Süper Lig'ine katılabilmesi durumunda kentteki bütün spor branşlarında şaha kaldırmak adına bedel ödemeye hazır olduğunu söyledi.

Tan açıklamasında, "Allah nasip eder , şurayı bir geçersek bu şehiri sadece basketbol değil , tüm spor branşlarda şaha kaldıracağız. Söz veriyorum , bedel ödemeye hazırım.

Bu şehir her şeyde süper ligi hak ediyor. Saygılar." ifadelerini kullandı.