ZONGULDAK

Zonguldak Spor Basket 67 destek bekliyor

Zonguldak Spor Basket 67, Yurtbay Seramik, Eren Enerji, ÇATES, ERDEMİR, TPAO, Tat Metal, MFA, Bayburt İnşaat, ÖDF İnşaat, Corendon Airlines ve Elcab Kablo gibi büyük firmalardan destek bekliyor.

Abone Ol

Zonguldak Spor Basket 67, 2024-2025 sezonunda ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne katılabilmek için Zonguldak’ın önde gelen firmalarından destek bekliyor. 

2 sene üst üste şampiyonluk yaşayarak 2024-2025 sezonunda ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etme hakkını elde eden Zonguldak Spor Basket 67, sponsor bulamadığı için kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. 

Zonguldak Spor Kulüp Başkanı Kanat Tan, şampiyonluk kupasının kaldırıldığı Mart ayından beri adeta kapı kapı gezerek bütçe çalışmalarını yürütse de herhangi bir sonuç çıkmadı. Kentte faaliyet gösteren önemli firmalar, bugüne kadar Kırmızı-Lacivertli ekibe sahip çıkmadı. 

Kanat Tan, Eylül ayında başlayacak olan lig için 15 günlük süreçte 30-35 milyon TL'lik bir bütçeye ihtiyaçları olduğunu ve bulunamadığı taktirde kulübün kapanacağını dile getirdi. Tan'ın açıklamaları üzerine taraftarlar ve CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, iş dünyasına çağrıda bulundu. 

KULÜP BÜYÜK FİRMALARDAN DESTEK BEKLİYOR! 
Kulübün ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde faaliyetlerini sürdürmesini isteyen Zonguldakspor taraftarları, il genelinde faaliyet gösteren Yurtbay Seramik, Eren Enerji, ÇATES, ERDEMİR, TPAO, Tat Metal, MFA, Bayburt İnşaat, ÖDF İnşaat, Corendon Airlines ve Elcab Kablo gibi büyük firmalardan takımlarına destek olmalarını bekliyor. 

Özellikle Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos kentinde kurulan doğalgaz tesisleriyle birlikte uzun süredir TPAO'nun tıpkı Batman Petrolspor'a olduğu gibi Zonguldak kulüplerine de destek vermesi beklense de bu konu üzerinde hiçbir adım atılmadı.