SPOR

Zonguldak Spor Basket 67, 01 Adana Basket'i affetmedi! 26 sayı fark…

Potanın Elmasları, Basketbol Birinci Ligi 2.haftasında 01 Adana Basket’e fırsat tanımadan 69-43’lük skorla mağlup etti.

Abone Ol

Zonguldak Spor Basket 67, Kadınlar Basletbol Birinci Ligi'nin ikinci haftasında Site Spor Salonu'nda 01 Adana Basket'i ağırladı.

Geçtiğimiz sezon Zonguldak Spor Basket 67 forması giyen ve şampiyonlukta önemli katkıları olan Mihrace Yasemin Buğdaycı, Diyarbakır'da bisikletle karşıdan karşıya geçerken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Bugün oynanan Zonguldak Spor Basket 67 - 01 Adana Basket müsabakası öncesinde Mihrace Yasemin Buğdaycı anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

ELMAS HIZLI BAŞLADI!
Maçın başlamasıyla birlikte iyi bir ritim yakalayan Potanın Elmasları maça hızlı başladı.

İlk çeyrekte henüz 4 dakika geçmesine karşın Zonguldak Spor Basket 67, skoru 9-2’ye getirerek 01 Adana Basket takımına ilk molayı aldırdı. Adana ekibi ilk çeyreğin bitimine 2 dakika kala bulduğu sayılarla farkı eritmeyi başarsa da yeterli olmadı.

İkinci çeyreğe de tempolu başlayan Potanın Elmasları, ilk yarının bitimine 3 dakika kala farkı 16 sayıya kadar çıkarttı.

Şov İkinci Yarıda Devam Etti!
Potanın Elmasları ilk yarıda olduğu gibi tempolu oyununu ikinci yarıda da sürdürdü.

Skor ve oyun üstünlüğünü maçın başından sonuna kadar elinde tutan Zonguldak Spor Basket 67, mücadeleyi 69-43'lük skorla farklı bir şekilde kazanmayı başardı.