KOZLU

Zonguldak Kozlu İlçesinde Kavşakta Kaza: Beton aracı, arabaya çarptı

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde meydana gelen trafik kazası kavşakta beton dökme aracı ile bir sedan aracının çarpışması sonucu gerçekleşti.

Abone Ol

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde meydana gelen trafik kazası, şehirdeki günlük yaşamı etkiledi. Kaza, bir kavşakta beton dökme aracı ile bir sedan aracının çarpışması sonucunda meydana geldi ve maddi hasarla sonuçlandı.

Kaza Anı ve Detaylar

Kaza, Kozlu ilçesi merkezinde bulunan bir kavşakta meydana geldi. Beton dökme aracı ile sedan aracı, kavşakta çarpıştı. Kazanın nasıl gerçekleştiği ve hangi araçların kaza yaptığı hakkında detaylı bilgiler polis ekipleri tarafından inceleniyor.

Maddi Hasarla Sonuçlanan Kaza

Kazada herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Beton dökme aracı ile sedan aracının çarpışması sonucunda her iki araç da zarar gördü. Kaza sonrasında olay yerine gelen trafik ekipleri, soruşturma başlattı ve araç sürücülerinin ifadelerini aldı.

Trafik Akışı Etkilendi

Kaza nedeniyle kavşakta trafik akışı bir süreliğine aksadı. Olay yerine gelen trafik polisleri, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasını sağladı ve kavşakta normal trafik akışı tekrar sağlandı. Kazanın trafiği nasıl etkilediği ve kavşakta alınacak güvenlik önlemleri hakkında bilgiler, yetkililer tarafından paylaşıldı.