SPOR

Zonguldak Kömürspor’dan değişim toplantısı!

Harun Demir, Başkanlığında yeni oluşturulan Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu kadrosuyla birlikte büyük değişim öncesi Dedeman Hotel’de basın toplantısı düzenledi.

Abone Ol

Harun Demir, Başkanlığında yeni oluşturulan 15 kişilik Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu kadrosuyla birlikte büyük değişim öncesi Dedeman Hotel’de basın toplantısı düzenledi. 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir, Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün Dedeman Hotel’de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

2024-2025 sezonunda büyük değişikliklere imza atmak isteyen Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, önemli işlere imza attı. Sürdürülebilir bir yapı oluşturmak isteyen Başkan Demir ve ekibi, kısa vadede kulübe kendisine ait takım otobüsü kazandırırken, kulübe faydası olmayan yöneticiler ile yollar ayrılıp yerine daha etkin yöneticiler getirildi.  

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir, uzun vadede ise Kırmızı-Lacivertli ekibin tesis sorununu çözüme kavuşturmayı amaçlıyor. Bu hedef doğrultusunda önemli bir adım atan Demir, Bakacakkadı’da 2780 metre karelik bir araziyi Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürü Hakan Yüksel’in katkılarıyla kulübe tahsis etti.

KULÜP PAZARTESİ GÜNÜ ÜYELİĞE AÇILACAK! 
Kısa vadeli hedeflerden bir diğeri ise eski Zonguldakspor ruhunu getirebilmek.  

Bunun için yoğun çaba sarf eden Kırmızı-Lacivertli yönetim, Pazartesi günü kent lokantasının yanında bulunan boş dükkana Zonguldakspor FK İletişim Ofisi adında bir dernek kuracak ve tıpkı Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi A.Ş’yi bu derneğe bağlayacak. Bu dernek sayesinde Zonguldak Kömürspor kongre üyeliğine açılacak. Kongre üyeliğinin bedeli ise yıllık 10 bin TL olarak belirlendi.

Kongre üyesi olan taraftarlar, gelecek kongrelerde Kulüp Başkanını seçebilecek ve Kulüp Başkanlığına aday olabilecek.

Kongre üyesi olan her bir taraftara kendilerine özel olarak ayrıca kongre üyesi kartları yapılacak ve teslim edilecek.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir ve Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Zonguldakspor FK İletişim Ofisinin yer tahsisi için Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e teşekkür etti.

A TAKIM TESİSİ DEVRE ARASINA KADAR YAPILACAK
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir, Bakacakkadı’da bulunan tesisi devre arasına kadar tamamlamak istediklerini açıkladı.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir, Türkiye Futbol Federasyonu ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile iletişim halinde olduklarını ve bu kapsamda Bakacakkadı’da bulunan tesisleri Ocak ayına kadar hazır hale getirmek istediklerini açıkladı.

Başkan Demir, Bakacakkadı’da bulunan tahsis için Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürü Hakan Yüksel’e teşekkür etti.

AĞRI MAÇINA YENİ İSİMLE ÇIKILACAK VE YENİ OTOBÜS GELİYOR!
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir, resmi belgelerin tamamlandığını bu doğrultuda İl Gençlik Spor Müdürlüğü ile temas halinde olduklarını ve Ağrıspor maçına kadar kulüp isminin Zonguldakspor FK olarak değişeceğini açıkladı.

Öte yandan Başkan Demir, satın alınan yeni takım otobüsünün yine Ağrıspor maçında hazır olacağını açıkladı.

ALTYAPIYA TESİS TAHSİS EDİLECEK VE AKADEMİ LİGİ İÇİN ADIM ATILACAK!
Altyapı hedefleriyle ilgili bilgiler veren Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir, Üzülmez’de bulunan Gönül Alışım tesislerinin tahsisi için Gençlik ve Spor Bakanlığına başvurulduğunu açıkladı.

Başkan Demir, Gençlik ve Spor Bakanlığının onaylaması durumunda Zonguldak’ta bulunan Üzülmez Gönül Alışım tesislerinin altyapıya tahsis edileceğini ifade etti. Ayrıca Harun Demir, altyapıya bir tesisin tahsis edilmesiyle birlikte uzun zaman sonra Zonguldak Kömürspor altyapısının akademi ligine de katılmasını sağlamak istediklerini söyledi.