SPOR

Zonguldak Kömürspor, Ziraat Türkiye Kupası 1.Turu’nda Bartınspor ile eşleşti!

Zonguldak Kömürspor’un Ziraat Türkiye Kupası 1.Turu’nda rakibi Bartınspor oldu.

Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur kura çekimi bugün saat 13:00’da Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Kura çekimine Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir katılım sağladı. 

Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Lig Yönetimi Direktörü Besim Yalçın ve Profesyonel Maç Planlama Müdürü Serkan Karasakaloğlu'nun katılımı ile Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimi neticesinde eşleşmeler belirlendi.

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 1.Tur’da komşu ilin takımı Bartınspor ile eşleşti. 

Kırmızı-Lacivertliler, 10-11-12 Eylül tarihleri arasında Bartınspor’u Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda konuk edecek olup maç gününün ise kısa süre içerisinde belli olacağı öğrenildi. 

Temsilcimizin rakibi Bartınspor, 2023-2024 sezonunda yaşadığı şampiyonlukla birlikte Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yükseldi ve bu sezon ligin iddialı kadrolarından bir tanesini oluşturdu.

Ziraat Türkiye Kupası 1.Turu tek maç eleme usulü şeklinde olacak ve beraberlik halinde penaltılara gidilecek olup kazanan takım ise bir üst tura çıkma şansını elde edecek.