SPOR

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Can Güven, "Üstüne koyarak devam edeceğiz."

Sezona iyi bir başlangıç yapan Zonguldak Kömürspor'da Teknik Direktörü Can Güven açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Zonguldak Kömürspor, 2-0'lık Tepecikspor deplasmanı galibiyeti sonrasında 1 günlük aranın ardından sahalara geri döndü.

TFF 3.Lig 4.Grup'un 3.haftasında oynayacağı Ağrı 1970 Spor hazırlıklarına Fener Sentetik Stadyumu'nda başlayan Kırmızı-Lacivertliler'de Teknik Direktör Can Güven, basın mensuplarına demeç verdi.

Sezona harika başlangıç yapan Zonguldak Kömürspor'da Teknik Direktör Can Güven, konuşmasında "Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Ciddi bir özveri gösteriyorlar. O inanca sahipler. Takımın gücünü, camianın gücünü biliyorlar ve ona yakışır bir oyun ortaya koyuyorlar.Niyetimiz bu, amacımız bu. Kazanmak istiyoruz." dedi.

"ŞEHRİN VE TARAFTARIN İSTEDİĞİ OYUNU ORTAYA ÇIKARTACAĞIZ"
Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Can Güven, "Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Ciddi bir özveri gösteriyorlar. O inanca sahipler. Takımın gücünü, camianın gücünü biliyorlar ve ona yakışır bir oyun ortaya koyuyorlar. Yeni bir takımız. 20 gün geriden geliyoruz. Antrenman sayısı olarak da 30 35 antrenman gerideyiz. Her giden gün daha çok form tutuyoruz. Üstüne koyarak devam edeceğiz. Niyetimiz bu, amacımız bu. Kazanmak istiyoruz. O düşündüğümüz, kafamızdaki istediğimiz, şehrin istediği, taraftarın istediği daha güzel bir oyun ortaya çıkartacağız önümüzdeki haftalarda."

"TARAFTARIMIZLA BİRLİKTE GÜZEL BİR MAÇ ÇIKARTMAK İSTİYORUZ."
Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Can Güven, 22 Eylül Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda Ağrı 1970 Spor ile oynayacakları karşılaşmaya taraftarları davet etti. Güven, "Ağrı 1970 Spor ile önemli maçlardan bir tanesine çıkacağız. Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarımızın enerjisiyle beraber güzel bir maç ortaya çıkaracağımızı düşünüyoruz." dedi.