SPOR

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Can Güven, 2-0'lık Erciyes 38 FK galibiyetini değerlendirdi!

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Can Güven, Cumartesi günü alınan Erciyes 38 FK galibiyetini değerlendirdi.

Abone Ol

Kırmızı-Lacivertliler, Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda 2-0'lık skorla Erciyes 38 FK'yi devirmeyi başarmıştı.

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Can Güven, TFF 3.Lig 4.Grup'un 1.Haftasında Erciyes 38 FK karşısında alınan sezonun ilk galibiyetini değerlendirdi.

Erciyes 38 FK galibiyetini değerlendiren Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Can Güven, "Yeni sezona oldukça geç başladık. Kısa süreyi en doğru ve verimli kullanmaya çalıştık. Oyuncularım da üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiler. Kazanmayı çok istediler. Güzel bir galibiyet oldu. Oyuncularımı kutluyorum.  Bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum.  Tüm Zonguldak halkına galibiyeti armağan ediyoruz. Sonradan gelen oyuncularımızı hazırlamaya daha çok özen göstereceğiz. Buna rağmen  seyir zevki güzel bir maçtı. Bol pas yaptık.  İyi ataklar gerçekleştirdik. Rakibe pozisyon dahi vermeden net bir galibiyet aldık. Skor daha farklı olabilirdi. Çünkü o pozisyonları bulduk, kazandığımız için mutluyuz. Oyunumuzu geliştirim ileriki haftalarda daha iyi olacağız. Biz elimizden gelenin en iyisini ve futbolun doğrularını yapacağız” dedi.