SPOR

Zonguldak Kömürspor, PFDK’ya sevk edildi!

Zonguldak Kömürspor, saha olayları nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

Abone Ol

Nesine 3.Lig 4.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Ağrı 1970 Spor ile oynadığı Nesine 3.Lig 4.Grup 3.hafta müsabakasının ardından PFDK’ya sevk edildi.

Kırmızı-Lacivertli ekipte Arda Akgül, Ethem Ercan Pülgir, Güney Gençel, Fatih Yiğit Şanlıtürk, Mehmet Gürkan Öztürk ve Umut Kaya, Ağrı 1970 Spor maçında sarı kart görmüşlerdi. Öte yandan, Zonguldaksporlu taraftarlar ise uzun zaman sonra lige muhteşem başlangıç yapan takımları için ilk düdük öncesinde konfeti şöleni düzenlemişti.

Bütün bu yaşananların ardından Zonguldak Kömürspor'un saha olayları nedeniyle ve sportmenliğe aykırı hareketten ötürü PFDK’ya sevk edildiği açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi sitesi üzerinden yapılan PFDK sevkleri listesinde yer alan açıklamada Zonguldak Kömürspor ile ilgili kısımda şu ifadelere yer verildi;

"ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. Kulübü’nün 22.09.2024 tarihinde oynanan ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.-KOLİBRİ AĞRI 1970 SPOR KULÜBÜ Nesine 3. Lig 4. Grup müsabakasındaki “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca ve “6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."