ZONGULDAK

Zonguldak Karaelmas Mahallesi isyanda: Sivri sinekler bastı üstüne sular yok!

Zonguldak'ın Karaelmas Mahallesi'nde vatandaş isyanda... Mahallede artan sivri sinek krizi ve bir türlü düzelmeyen su krizi vatandaşı çıldırttı...

Abone Ol

Karaelması sivri sinekler bastı, o da yetmedi su problemleri arttı Karaelmas Mahallesinde yaşanan sinek su problemi isyan ettirdi. Zonguldak’ta yaz ayının gelmesiyle birlikte bir çok mahalle sivri sinek ve su problemi arttı.  Özellikle Karaelmas Mahallesinde vatandaşlar sivri sinekler nedeniyle cam pencere açamaz hale geldi. Diğer yandan su problemi de yaşanan mahallede mahalle halkı problemlerini beyaz masaya ulaştırmalarına rağmen sonuç alamadıklarını dile getirdi.

Karaelmas Mahallesi sakinlerinden Hasancan Uçar Zonguldak Belediyesi'ne seslendi:

“Zonguldak Belediyesi!

Karaelmas Mahallesine Sinek İlacı Aracını Sokmadınız Defalarca Rica Ettik Gelecek Dediniz 2 kez yolladınız yaz başından bu yana ! bu sıcakta bu mahallenin hem adam akıllı suyu akmıyor hemde vatandaş sineklerden cam kapı açamıyor ! yazıklar olsun bu mahalle size ne yaptı ! 

Ama tabi su için yanınıza gidildiğinde yanınızda bulunan ve bu mahallede yaşayan parti yöneticileriniz vatandaşla dalga geçer gibi biz hidrofor bağlattık sizde bağlatın sizinde suyunuz aksın gibi sizin yanınızda laçka cevaplar verebiliyor !