ZONGULDAK

Zonguldak Havalimanı'nda hizmet veren SunExprees'ten heyecanlandıran iş birliği!

Zonguldak Havalimanı'nda uçak seferleri ile Zonguldak, Karabük, Bartın'daki vatandaşlara hizmet veren ünlü havayolu şirketi SunExpress ile South African Airways (SAA) ile iş birliğini büyütecek.

Abone Ol

Zonguldak, Karabük ve Bartın’da yaşayan vatandaşlara hizmet veren SunExpress, South African Airways (SAA) ile olan iş birliğini güçlendirdi. SunExpress, bu iş birliği kapsamında SAA’ya kiraladığı uçak sayısını iki katına çıkaracağını duyurdu.

Yeni Uçaklar ve Genişleyen Kapasite

SunExpress, Güney Afrika'nın bayrak taşıyıcısına altı ay boyunca dört adet Boeing 737-800 uçağını kokpit ve teknik ekipleriyle birlikte kiralayacak. Bu yeni kabin konfigürasyonuna sahip uçaklar, Kasım ayı başında operasyona başlayacak ve haftalık 134 uçuş gerçekleştirecek. Böylelikle daha geniş bir uçuş ağına ulaşılacak ve seyahat seçenekleri artacak.

Kabin Ekibi İçin Özel Eğitim Programı

İş birliğinin genişlemesiyle birlikte SAA kabin ekibi, SunExpress’in Antalya’daki genel müdürlüğünde özel bir eğitim programına tabi tutuldu. Eylül ayında gerçekleştirilen bu eğitim programı, iki havayolunun operasyonel mükemmellik hedefi doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kownatzki, “Filomuzu Büyütürken Sezonsallığı Yönetiyoruz”

SunExpress CEO'su Max Kownatzki, iş birliğinin genişlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “SunExpress, geçen yılki anlaşmamızın başlangıcından bu yana olağanüstü bir güvenilirlik sergiledi. İş birliğimizin yoğun sezonumuzda ilave iki uçağı kapsayacak şekilde genişletildiğini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ek uçaklar, artan müşteri talebiyle paralel olarak büyümemizi destekleyecek ve küresel çapta yaşanan uçak bulma zorluğunu yönetmemizi kolaylaştıracak. Ayrıca kabin ekibi üyelerimizin, müşterilerimize sunduğumuz yüksek hizmet ve emniyet seviyesini daha da ileri taşıyacak olan özel bir eğitim programına dahil olma fırsatına sahip olmalarından dolayı da mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Lamola, “Küresel Uçak Bulma Zorluğuna Çözüm”

SAA CEO’su Prof. John Lamola ise iş birliğinin SAA’nın büyümesini destekleyeceğini ve küresel uçak bulma zorluklarını aşmalarına yardımcı olacağını belirtti. Ek uçakların müşteri taleplerini karşılamada önemli bir rol oynayacağını vurguladı.

Zonguldak Haberleri