ZONGULDAK

Zonguldak düğmeye bastı: 7 Bölgede 7 Bin Cemre

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından başlatılan "7 Bölgede 7 Bin Cemre" Afad Gönüllü Eğitimi, Zonguldak'ta da başladı.

Abone Ol

AK Parti Gençlik Kolları, Afet Gönüllüleri Yetiştiriyor

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından başlatılan "7 Bölgede 7 Bin Cemre" Afad Gönüllü Eğitimi, Zonguldak'ta da başladı. Bu program kapsamında gençler, Afad İl Müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerle afet farkındalığı konusunda bilgilendiriliyor ve e-devlet üzerinden Afad Gönüllüsü olarak kayıt yaptırıyorlar.

Zonguldak Valiliği'nde Eğitimler Başladı

Zonguldak Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşen ilk eğitimlerde, AK Parti Gençlik Kolları'nın Cemre ekibi yoğun ilgi gördü. Eğitimler sırasında katılımcılara afet farkındalığı eğitimi verilirken, gençler Afad Gönüllüsü olmak için gerekli bilgileri e-devlet üzerinden aldılar.

Eğitimlerin Detayları ve Amaçları

Afad İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimler, gençlerin afet durumlarında nasıl yardımcı olabileceklerini öğretmeyi amaçlıyor. Programın ilerleyen aşamalarında Temmuz ve Ağustos aylarında da eğitimler devam edecek ve farklı bölgelerde gençlerin Afad Gönüllüsü olmaları desteklenecek.

Gelecek Aşamalar ve Katılımcı Profili

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları'nın bu projesiyle gençler, ülke genelinde afetlerde etkin bir şekilde yardımcı olabilecek bilgi ve becerilere sahip olacaklar. Eğitimlerle beraber gençlerin toplumsal sorumluluklarına duyarlılıklarının artması hedefleniyor.