ZONGULDAK

Zonguldak Belediyesi'nden 2000 Ton Kalın Tuz İhalesi!

Zonguldak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2000 ton kalın tuz alımı için açık ihale düzenliyor.

Abone Ol

İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesine göre gerçekleştirilecek olup, teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. İhale bilgileri aşağıda detaylı olarak yer almaktadır.

Zonguldak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kalın tuz alımı için ihale açtı. İhale kapsamında 2000 ton kalın tuz alınacak ve teslimat, sözleşmenin imzalanmasının ardından 30 takvim günü içerisinde yapılacak. Nakliye, yükleme ve boşaltma işlemleri yükleniciye ait olacak. İhaleye katılacak firmaların, teklif verme yetkisini gösteren belgeleri, teklif mektubunu ve geçici teminat bilgilerini sunmaları gerekmekte. İhale sürecinde alt yüklenici kullanımına izin verilmemektedir. Ekonomik ve mali yeterlik ile mesleki ve teknik yeterlik için özel kriterler belirtilmemiştir.

İhale, 6 Kasım 2024 tarihinde saat 11:00’de Zonguldak Belediye Başkanlığı 3. Kat Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin gerekli belgeleri hazırlamaları önem taşımaktadır.

Tekliflerin Değerlendirilmesi
Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye yalnızca yerli isteklilerin katılabileceği belirtildi. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir; ancak teklif vermek isteyenlerin, e-imza ile dokümanı indirmeleri zorunludur.

Teklif Verme Şartları
Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlanarak e-imza ile imzalanacak ve ihale tarihine kadar gönderilecektir. İstekliler, teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak kaydıyla geçici teminat vereceklerdir.

İhale sonucunda, işin tamamı için teklif verilecektir ve aşırı düşük teklif tespit edilen isteklilerden açıklama istenecektir. Konsorsiyum olarak ihale teklifinde bulunulamayacağı da ayrıca belirtildi.

Zonguldak Haberleri