ZONGULDAK

Zonguldak Belediyesi ve Kozlu Belediyesi Göreve Çağırılıyor!

Zonguldak’ın Mahallesinde boşa akan su tepkilere neden oldu. Vatandaş bu anları kayıt ederek tepkisini dile getirdi...

Abone Ol

'Boşa akan milli servet yapılmıyor’ 

Zonguldak’ta İncivez Mahallesinde boşa akan su tepkilere neden oldu.

Zonguldak’ta İncivez Mahallesi son durak mevkiinde bir sorusu patladı. Patlayan su borusu nedeniyle tonlarca su boşa aktı. Günlerdir Zonguldak Belediyesini ve Kozlu Belediyesini arayan vatandaşlar borunun tamir edilmesi için hiç bir türlü sonuç alamadı.

Sosyal medyadan bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Hep siyaset oluyo diye eksiklikleri paylaşmayacaktan imtina ediyordum yeni seçildiler diye ama bu milli servet  yahu. Suya yüzde 200 zam yapıp aylardır boşa akan bu  suyu niye tamir etmiyor sunuz beceriksizler  bu arza için mahallenin muhtarı dahil belki 10 defa arandı su boşa akmaya  devam ediyor  ama. 350 tl olan suyu 750 tl yapmasını biliyor sunuz😤
Özellikle okadar çok eksiklik çp çamur çukur lağım  belediyecilik adına olmaması gereken nekadar olumsuzluk varsa karşılaşıyorum ama tenkit etmiyorum bu akan su tam 2 aydır. Bu şekilde defalarca aradık söyledik. Boşa akan milli servet yazık  yapılmıyor Ben hep söylüyorum vatandaşa hizmet chp zihniyetin işi değil kimse kusura bakmasın”dedi.