ZONGULDAK

Zonguldak Belediyesi, her yaş kategorisinde Sokak Basketbolu Turnuvasının üçüncüsünü düzenliyor! Son başvuru tarihi...

Zonguldak Belediyesi tarafından farklı yaş kategorilerinde Sokak Basketbolu Turnuvası düzenleniyor. 9-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan turnuvanın sonunda takımları çeşitli ödüller bekliyor.

Abone Ol

Sokak Basketbolu Turnuvası ve Üçlük Yarışması şeklinde Zonguldak Belediyesi ile Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürüğü tarafından üçüncü kez 9-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

YAŞ KATEGORİLERİ
Gençler, 15-16-17 Yaş (2005-2006-2007)
Büyükler, 18 yaş ve üstü (2005 öncesi)
Veteranlar, 35 yaş üstü (1988 ve öncesi)

Her takım kendi yaş kategorisinde yarışacak olup bulunduğu kategoride dereceye giren oyuncu ve takımları çeşitli ödüller bekliyor.

"TAKIMINI KUR GEL"
Vatandaşlar, son başvuru tarihi olan 4 Ekim 2023'e kadar kendi kurdukları ve bildirdikleri takımlarla yarışmaya katılım sağlayabilecekler.

Turnuvaya katılmak isteyen vatandaşlar, 4 Ekim 2023 tarihine kadar takımını kurup Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden başvuru yapabilecekler.

Zonguldak Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama şu şekilde:
"Bu yıl 3.’sünü organize ettiğimiz ‘Zonguldak 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası’ heyecanı başlıyor. Büyük çekişmelerin ve kıran kırana mücadelelerin sahne alacağı turnuvanın sonunda takımları çeşitli ödüller bekliyor. 

Haydi Sende Takımını Kur, Sokak Basketbolu Turnuvasında Yerini Al!"