ZONGULDAK

"Zonguldak Belediyesi çalışmıyor! Neredesin Tahsin Erdem?"

Zonguldak’ta birçok mahallede su boruları patladı, sular kesildi ve lağım sularına maruz kaldı. Ancak, Zonguldak Belediyesi vatandaşların şikayetlerine yetişemediği öne sürülüyor.

Abone Ol

Zonguldak’ta son zamanlarda Bahçelievler Mahallesi, İncivez Mahallesi, Tepebaşı Mahallesi, Karaelmas Mahallesi olmak üzere birçok bölgede su boruların patladığına, mahalleye lağım aktığına dair ihbarlar artmış durumda.

Mahalleliler, durumu defalarca Beyaz Masa’ya bildirmelerine rağmen Zonguldak Belediyesinin konuyla ilgilenmediğini dile getiriyor.

Vatandaşlar, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e seslenerek, mahallelerinde yaşadığı sorunların çözülmesini istiyor.

“NEREDESİN TAHSİN BAŞKAN?”
Vatandaşlar, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in seçim sonrası çok değiştiğini ifade ederek, “Seçimden önce verdiği sözlerle şu an yaptıkları hiç uyuşmuyor. Ne gidecek kapımız kaldı ne de sorunumuzu çözen bir belediye. Artık ilgilenilmesini istiyoruz. Kuraklık var diyorlar sular boşuna akıyor, lağımlar yüzünden mahalleyi pislik getiriyor. Neredesin Tahsin Erdem? Kimseye ulaşamıyoruz.” ifadelerini kullandılar.