ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Mahallelerde İncelemelerde Bulundu...

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, vatandaşların sorunlarını yerinde incelemek amacıyla mahalle mahalle gezmeye devam ediyor.

Abone Ol

Bu kapsamda, Çaydamar ve Birlik Mahalleleri’nde teknik ekibi ve muhtarlarla birlikte sorunları yerinde değerlendirdi.

Altyapı ve Yol Düzenlemeleri Ön Planda

Başkan Erdem, incelemeler sırasında özellikle altyapı ve yol düzenlemeleri üzerine yoğunlaştı. İlgili bölgedeki eksikliklerin bir an önce giderilmesi ve gerekli çalışmaların hızla başlatılması yönünde talimat verdi.

Mahalle sakinleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Erdem, "Şehrimizi daha da ileriye taşımak, kentimizin her sokağına dokunmak gayreti içerisinde tüm ekibimizle birlikte 7/24 sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerileri bizzat yerinde dinliyoruz. Hemşehrilerimizin sıcak ve samimi ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor, bizler de yerel yönetimler olarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, hızlı ve kalıcı hizmetler sunmak için var gücümüz ile sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Başkan Erdem, halkın gösterdiği sıcak ilginin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayarak, yerel yönetim olarak vatandaşlara kalıcı ve etkili hizmetler sunma çabalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Zonguldak Haberleri