ZONGULDAK

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi doktoru Aysel Sarı hastalara umut oldu!

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde Dahiliye Uzmanı Dr. Aysel Sarı’ya muayene olan hastalar, başarılı tedavi süreci ve hastalara gösterdiği ilgi ile övgü dolu sözler sarf etti.

Abone Ol

Birçok hastalık nedeniyle uzun yıllardır tedavi arayışında olduklarını belirten hastalar, Dr. Sarı'nın ilaç tedavilerinden sonuç aldıklarını dile getirdi.

"Güler Yüzü ve Sabırlı Yaklaşımıyla Fark Yaratıyor"

Hastalar, Dr. Sarı’nın sadece ilaç tedavisiyle değil, aynı zamanda güler yüzü ve sabırlı yaklaşımıyla da moral kaynağı olduğunu ifade etti. "Hastalarla sinirlenmeden, sabırlı ve güler yüzle ilgileniyor, her birine ayrı bir moral veriyor" diyerek doktorlarını takdir eden hastalar, Dr. Sarı'nın yaptığı detaylı tahliller ve röntgenlerle doğru teşhis koyduğunu vurguladı.

"Her Hastaya Aynı İlgi"

Birçok hastanın uzun yıllar boyunca doğru tedavi bulamadığına dikkat çeken hastalar, Dr. Sarı’nın her hastayı dikkatle dinlediğini ve doğru teşhise ulaşana kadar detaylı muayene yaptığını belirterek, "Hastamızı bulduktan sonra onun tavsiyeleriyle sağlığımız daha iyiye gidiyor" dedi.

"Keşke Her Doktor Böyle Olsa"

SSK Hastanesi’nde hastalarla sohbet eden gazeteci Ünal Sağlam, hastaların Dr. Aysel Sarı'ya olan memnuniyetlerini dile getirdiğini gözlemledi. Hastalar, "Keşke her doktor böyle olsa" diyerek Dr. Sarı'nın mesleki başarısını övdüler.

Zonguldak Haberleri