ZONGULDAK

YKS öncesi Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüklerine çağrı!

Bu hafta sonu üniversite imtihanına girecek öğrencilerin Zonguldak'ta hem okullarını rahat bulabilmehem de okullarına rahat ulaşabilme için Mille Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğünün kolaylık sağlaması isteniyor.

Abone Ol

2023 YKS sınavı için geri sayım başladı. Bir yıl boyunca üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) TYT, AYT ve YDT oturumlarına katılacaklar. 

Zonguldak'ta İmza Gazetesini arayan veliler, çocuklarının imtihana girecekleri okulu önceden görmek için zorlandıklarını hatırlatıp uyarılarda ve talepte bulundular.

İmtihanın değişik okullara verildiğini ve bir çok okulun yerinin bilinmediğini ifade eden veliler, çocukların imtihana girecekleri okulu mutlaka bir kaç gün öncesinden görmesi gerektiğini Milli Eğitim Müdürlüğünü ve Emniyet Müdürlüğünün de imtihan günü iyi koordine olarak çocukları yetiştirmesi gerektiğini vurguladılar. 

Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni bulmak için 2 saat aradıklarını ifade eden veli, "Ben Zonguldak'ta yaşamama rağmen bulamadım. Bir de ilçeden gelecekler olacak. Bu nedenle Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğümüz çocuklarımızı imtihana yetiştirme konusunda koordineli olurlarsa çok iyi olur" dedi.