ZONGULDAK

Yeni yapılan eğitim yuvalarını titizlikle incelediler!

Yeni yapılan eğitim yuvalarını titizlikle incelediler.

Abone Ol

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü resmî sosyal medya twitter hesabından yapılan paylaşımda, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı ile Zonguldak Milli Eğitim İl Müdürü Osman Bozkan, yarın başlayacak 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi yeniden yapılan ve onarımı tamamlanan okullarda incelemelerde bulundu.

İlk kez hizmete girecek Bahçelievler İlkokulunu ziyaret ettiler
Emeğin başkenti kömür kent olarak bilinen Zonguldak’ın Milletvekili Avcı ile Müdürü Bozkan, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi yapımı tamamlanarak 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak 2024-2025 eğitim öğretim yılında ilk kez hizmete girecek Bahçelievler İlkokulunu ziyaret ederek okulun derslik, eklenti ve bölümlerini yerinde incelediler.

Titizlikle incelediler
Milletvekili Avcı ile Müdür Bozkan, ayrıca onarımı yapılan Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesinin yanı sıra Kilimli ilçesindeki yeni yapılan Kilimli İsmet İnönü İlkokulunu da ziyaret ederek okullarda hiçbir eksiklik olmamasına yönelik titizlikle incelemeler yaptılar, yetkililerden bilgiler aldılar, yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğrencilere hayırlı olmasını ve başarı dileklerinde bulundular.

25 milyon liraya mal oldu
Bahçelievler İlkokulu, deprem güçlendirme kapsamında yık-yap projesiyle 24 derslikli olarak yeniden yapılıp 25 milyon liraya mal oldu.

20 milyon 500 bin liraya mal oldu
Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesinin, deprem güçlendirme kapsamında 20 Milyon 500 bin lira bedelle onarımı yapıldı.

45 milyon liraya mal oldu
Kilimli İsmet İnönü İlkokulu, deprem güçlendirme kapsamında yık-yap projesiyle 24 derslikli yeniden yapılarak 45 Milyon liraya mal oldu.
Bu arada okulların 2024-2025 eğitim öğretim yılına eksiksiz başlayacakları öğrenildi.