ZONGULDAK

VAY ANASINA 477 BİN 200 ADET!

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 477 bin 200 adet için ihaleye çıktı.

Abone Ol

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı’nca; kurumun müessese müdürlükleri Kozlu, Üzülmez, Karadon, Armutçuk ve Amasra’nın yanı sıra Maden Makinaları Fabrika İşletme Müdürlüğü’nün (MMFİM) ihtiyacı muhtelif bağlantı elamanları teminine yönelik ihaleye çıkıldı.

“477 BİN 200 ADET”

TTK yetkilileri, şöyle konuştu:
“Kurumun müessese müdürlüklerinden Kozlu, Üzülmez, Karadon, Armutçuk ve Amasra’nın yanı sıra MMFİM’nin ihtiyacı 149 kalem olmak üzere toplamda 477 bin 200 adet muhtelif bağlantı elamanları satın alınması amacıyla ihale gerçekleştirilecek. 
Bağlantı elemanları, ilgili TSE ve DIN standartlarına uygun olacak. Somunlar cıvataların üzerine takılmış teslim edilecektir. M6 ve daha küçük cıvatalar ile somunlar rondelalar kutularda (bir kutuda 50 adet) olacak, bunların dışındaki somunlar ve cıvatalar da çuvallarda üzerlerine malzemelerin özellikleri yazılmış (bir çuvalın ağırlığı 20-25 kg) olacak şekilde teslim edilecektir.

‘BİR YIL GARANTİLİ OLACAK’

Malzemeler, imalat ve işçilik hatalarına karşı bir yıl firma garantisi altında olacaktır.
Tüm bağlantı elemanları, müesseselere ait malzeme dağılım tablosuna göre her müessese için ayrı ayrı paketlenecek, kutular ve çuvalların üzerlerine ilgili müessese ismi yazılmış olarak teslim edilecektir.
Bu arada ihalenin teknik şartnamesinde detaylı bilgiler eksiksiz yer almaktadır.”

İHALEYE TEKLİF VERME TARİHİ

Yetkililer, ihaleye katılacakların tekliflerini verebileceği son tarihin 4 Kasım 2024 Pazartesi günü saat 15.00’e kadar olduğunu bildirdiler.

Zonguldak Haberleri