ZONGULDAK

Vakıflardan anlamlı sünnet şöleni!

Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğünce, emeğin başkenti kömür kent olarak bilinen Zonguldak’ta maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarından 14’ü sünnet ettirildi.

Abone Ol

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğünce, emeğin başkenti kömür kent olarak bilinen Zonguldak’ta maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarından 14’ü sünnet ettirildi.

Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü Zonguldak İrtibat Bürosundan yapılan yazılı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:
“Sultan II. Bayezid Vakfı’nın ‘Fakir ve yetim çocuklardan sünnet edilmesi gerekenlerin sünnet ettirilmesi’ hayır şartı kapsamında Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğünce, Zonguldak il merkezindeki vakıflardan gıda yardımı alan ailelerin çocuklarından 14’ü sünnet ettirildi. 

Çocuklar dolu dolu etkinlikte çoştular

Uzun Mehmed Camisinde dua ile başlayan sünnet programında, Atatürk Anadolu Lisesinde çocuklara ve ailelerine yemek ikram edildi, palyaço ve müzik eşliğinde gerçekleştirilen eğlence faaliyetine de Kozlu ilçesindeki lunaparkta devam edildi. 

Çocuklara bisiklet hediye edildi 

Karadeniz Ereğli İlçesinde de çocuklara ve ailelerine yönelik tekne turu gezintisi yapıldı,  ayrıca sünnet ettirilen çocuklara bisiklet hediye edildi.”