DÜZCE

Ünlü Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak Düzce'de...

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Dünya Düzce Günleri, Anıtpark'ta birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor.

Abone Ol

Etkinliklerin sekizinci gününde, Davranış Bilimleri Uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, Düzce halkıyla buluştu. Etkinlikler, çocuklar ve gençler için bilim ve oyun stantlarıyla başladı. Bilim çadırında robotik kodlama ve teknoloji konularında bilgi edinme fırsatı bulan gençler, teleskoplarla güneşi inceledi.

Aşkım Kapışmak'ın Düzce'deki Söyleşisi

Akşam saatlerinde sahnede yer alan Aşkım Kapışmak, sosyal ilişkiler üzerine yaptığı konuşma ile katılımcılara hitap etti. Konuşmasının ardından, kitaplarını imzalayan Kapışmak, Düzcelilere teşekkür etti ve etkinlik alanını dolduran kalabalığı selamladı.

Futbol Turnuvası Şampiyonları Açıklandı

Dünya Düzce Günleri çerçevesinde düzenlenen futbol turnuvasının kazananları da belli oldu. Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin mücadele ettiği turnuvanın ödülleri, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Ünal ve Müftü Osman Aydın tarafından verildi. Turnuva sonrası konuklara aşure ikram edildi.

Etkinlikler 11 Ağustos’a Kadar Uzatıldı

1-8 Ağustos tarihlerinde yapılması planlanan Dünya Düzce Günleri, gelen talepler üzerine Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün talimatıyla 11 Ağustos'a kadar uzatıldı. Etkinlikler hafta sonu boyunca Anıtpark'ta devam edecek. Gündüzleri sportif etkinlikler, akşamları ise çocuk şenlikleri düzenlenecek.

Düzce Haberleri