ZONGULDAK

TTK Armutçuk, Amasra, Kozlu ve Üzülmez için ihaleye çıktı!

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Armutçuk, Amasra, Kozlu ve Üzülmez için ihaleye çıktı.

Abone Ol

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), bağ ihalesine çıktı.

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı’nca; 
kurumun müessese müdürlüklerinden Armutçuk, Amasra, Kozlu ve Üzülmez’in 
ihtiyacı çeşitli milimetrik ebatlarda plastik kablo bağı için ihale yapılacak.

“233 bin 500 adet”

TTK yetkilileri, şöyle konuştu:
“Kurumun müessese müdürlüklerinden 
Armutçuk, Amasra, Kozlu ve Üzülmez’in ihtiyacı 6 kalem 233 bin 500 adet olmak üzere çeşitli milimetrik ebatlarda plastik kablo bağı için ihale gerçekleştirilecek.
Kablo bağları naylon 6.6 malzemeden imal edilmiş olacak, UL sertifikası teklifle birlikte sunulacaktır. Sertifika üzerinde teklif edilen
ürüne ait katalog numarası ve bu numaraya karşılık flame rating (yanıcılık değeri ) görülecek, sınıfı en az V-2 olacak, ürünler sertifika üzerinde işaretlenecektir.
Kablo bağları kopmaya karşı dayanıklı özellikte ve 100’er adetlik paketlerde olacaktır. Ayrıca cinsi, adedi ve üretim yılı etiketlenecektir. Kablo bağları (uzunluk x en) ebatları; uzunluk için ±%5, en için ±%3 ebadı sağlayabilmelidir. Yağ, baz ve klorlu çözücülere, aşınmalara karşı dayanıklı olmalıdır.”

Plastik kablo bağı nedir?

Kablo bağı, genelde kablo ve telleri bir arada tutmak için kullanılan bir tür tutturucu. Plastikten üretilen kablo bağlarının iç kısmında dişler vardır ve bir kanaldan geçtiğinde, kanalın içindeki tırnak tarafından dişlere kilitlenerek açılmasını engeller.

İhaleye teklif verme tarihi 

Yetkililer, ihaleye katılacakların tekliflerini verebileceği son tarihin 30 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 15.00’e kadar olduğunu bildirdiler.

MUHABİR: Orhan Akyüz