ZONGULDAK

Trafik Kaosu Zonguldak'ı Sarıyor: Soğuksu Kitlendi

Zonguldak, akşam saatlerinde trafik sorunlarıyla boğuşmaya devam ediyor. Özellikle Soğuksu semtinde iş çıkışı saatinde yaşanan trafik, sürücülerin sabrını zorluyor.

Abone Ol

Yoğun Trafik Nedeniyle Kent Merkezinde Büyük Sıkışıklık

Zonguldak, akşam saatlerinde trafik sorunlarıyla boğuşmaya devam ediyor. Özellikle Soğuksu semtinde iş çıkışı saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğu, sürücülerin sabrını zorluyor.

Metrelerce Araç Kuyruğu Oluştu

Bugün akşam saatlerinde Soğuksu semtinde iş çıkışıyla birlikte trafik adeta durma noktasına geldi. Sıkışan trafik nedeniyle metrelerce araç kuyruğu oluştu. Araçlar, müftülük rampasından başlayarak Soğuksu'ya kadar uzanan yolda saatlerce ilerlemekte güçlük çekti.

Sürücüler Tepkili: Bayram Öncesi Önlem Alınması İsteniyor

Dakikalarca trafikte mahsur kalan sürücüler, bu duruma tepki göstermekten çekinmedi. Korna çalarak sıkışıklığa dikkat çeken sürücüler, yetkililerden bayram öncesinde benzer yoğunluğun yaşanmaması için önlem alınmasını talep etti. Bayram tatili öncesinde trafik akışının düzenlenmesi ve alternatif güzergahların belirlenmesi, sürücülerin yaşadığı stresi azaltabilir.

Yetkililerden Açıklama Bekleniyor

Kent merkezindeki trafik sorununa ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmezken, sürücülerin talepleri üzerine yetkililerden bir açıklama bekleniyor. Trafik akışının düzeltilmesi için alınacak önlemler merakla bekleniyor.

---

Zonguldak Haberleri İmza Gazetesi