ZONGULDAK

Ticari Araç Öğrenci Servisine Çarptı! Facianın Eşiğinden Dönüldü...

Zonguldak Ankara kara yolunun Bakacakkadı mevkiinde meydana gelen kazada, yola kontrolsüz bir şekilde çıkan ticari araca öğrenci servisi çarptı.

Abone Ol

Zonguldak Ankara kara yolunun Bakacakkadı mevkiinde meydana gelen kazada, yola kontrolsüz bir şekilde çıkan ticari araca öğrenci servisi çarptı. Kazada ticari araç hurdaya dönerken, öğrenci servisinde bulunanlar büyük bir tehlike atlattı. Can kaybı yaşanmazken, yaralanan olmadı.

Sabah Saatlerinde Üçburgu Mevkiinde Çarpışma

Kaza, sabah saatlerinde Üçburgu mevkiinde yaşandı. İddiaya göre, Bakacakkadı istikametinden Gökçebey yönüne doğru seyreden, sürücüsü ve plakası bilinmeyen öğrenci servisi, kontrolsüz şekilde yola çıkan 67 AAP plakalı ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ticari araç hurdaya dönerken, öğrenci servisindeki öğrenciler büyük bir şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

Öğrenciler Kıl Payı Kurtuldu

Serviste bulunan üç öğrenci ölümle burun buruna geldi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahalede bulundu. Öğrenciler, kazadan yara almadan kurtuldu ve başka bir araçla okullarına sevk edildi.

Soruşturma Başlatıldı

Kazanın ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.