BARTIN

TATİL İÇİN ÇIKTIKLARI YOLDA KAZA GEÇİRDİLER!

Ankara’dan Bartın’ın İnkumu beldesine tatil yapmak için yola çıkan aile, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak takla attı.

Abone Ol

Ankara’dan Bartın’ın İnkumu beldesine tatil yapmak için yola çıkan aile, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak takla attı. Kazada 1’i ağır, 6 kişi yaralandı.

Bartın'da meydana gelen kazada 06 CYJ 503 plakalı otomobil, İnkumu beldesine tatil yapmak üzere seyir halinde olduğu esnada şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda takla attı.

O sırada yanından geçen 67 DL 006 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle 67 DL 006 plakalı otomobil kanala düştü.

Kazada ilk belirlemelere göre her iki araçtan toplam 6 kişi yaralanırken, yaralılardan 1 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Meydana gelen kazanın ardından olay yerine 112 Acil Sağlık, Bölge Trafik, Jandarma ve Çaycuma Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçtan bir kişiyi titiz çalışma sonrasında çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralıların tedavileri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Çaycuma ve Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Kazayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı.