ZONGULDAK

Tadını doyasıya çıkardılar!

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde, vatandaşların denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkardıkları görüldü.

Abone Ol

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde, vatandaşların denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkardıkları görüldü. 

CEP TELEFONUMUN KAMERASINA YANSIDI

Karadeniz Ereğli ilçesi ile Alaplı ilçesi kara yolu güzergahında, 6 Ekim 2024 Pazar günü havaların sıcak olmasından faydalanan her yaştan çok sayıda kişinin girdikleri denizde yüzdükleri esnada birbirleriyle şakalaştıkları, kumda sere serpe güneşlenmelerinin yanı sıra getirdikleri piknik masalarının yanlarına koydukları deniz sandalyelerine oturarak sohbet ettikleri görülürken, kumsalında da kirliliğini gösteren görüntüler cep telefonumun kamerasına yansıdı.

UZUN ARAÇ KUYRUĞU

Bu arada denizden ve kumsaldan faydalananlara ait olduğu tahmin edilen birçok aracın da trafiği tehlikeye sokmayacak şekilde kara yolunun yanında park edilmesi sonucu uzun kuyruk oluştuğu dikkat çekti.

PASTIRMA SICAKLARI YAKLAŞIYOR

Edinilen bilgiye göre, Türkiye genelinde pastırma sıcakları olarak bilinen ve mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar yaklaşıyor.

Türkiye'de yoğun şekilde hissedilen pastırma sıcakları, sonbahar mevsiminde genellikle ekim ayı sonuna doğru ile kasım ayının ikinci haftası arasında meydana gelen sıcak hava dalgasının etkili olduğu, sıcaklıkların mevsim normallerine göre daha yüksek seviyelerde seyrettiği, gündüzleri güneşli, geceleri açık ve ayazlı günler için kullanılır.

Ereğli Haberleri