ZONGULDAK

Sevilen Zonguldaklı vefat etti: Cenazesi uçakla getirildi

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Ataköy Mestanoğlu Mahallesi'nde yaşayan Masalcı ailesinin büyüğü Celal Masalcı, Mersin'de vefat etti.

Abone Ol

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde Hüzünlü Veda: Celal Masalcı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Ataköy Mestanoğlu Mahallesi'nde yaşayan Masalcı ailesinin büyüğü, Mersin'de vefat etti. Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle hayatını kaybeden Celal Masalcı'nın ölümü, ailesi ve yakınları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Vefat Haberi ve Cenaze Töreni Detayları

Celal Masalcı'nın vefatı, yakın çevresi tarafından duyulduktan sonra bugün Zonguldak'a getirildi. Cenazenin, uçakla Çaycuma'ya ulaştırılmasının ardından Ataköy Mestanoğlu Mahallesi'nde düzenlenen cenaze törenine katılanlar, dualar eşliğinde Masalcı'yı son yolculuğuna uğurladılar.

Cenaze Namazı ve Defin İşlemleri

Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı, Masalcı ailesinin mahalle mezarlığındaki kabri başında gerçekleştirildi. Yakınları ve sevenleri, Celal Masalcı için dualar ederek, onun ruhuna ve ailesine sabır dilediler.

İmza Gazetesi Ailesinden Başsağlığı Mesajı

Celal Masalcı'nın vefatı dolayısıyla İmza Gazetesi ailesi olarak başsağlığı mesajı yayımlandı. Masalcı'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileyen gazete, ilçe halkının da başı sağolsun mesajlarıyla dolup taşmasını sağladı.