ZONGULDAK

Şehidin Var Zonguldak: Muhammet Kalaz Şehit Oldu

Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz, Şırnak'ta görevdeyken şehit oldu... Şehidimizin cenazesine ait detaylar...

Abone Ol

Karabük İli Safranbolu ilçesinin yetiştirdiği Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz, Şırnak'ta görevdeyken geçirdiği kalp krizi sonucunda şehit oldu. 26 yaşındaki genç asker, Türkiye’nin güvenliği için elinden geleni yaparken, görev başında hayatını kaybetti.

Ailesi ve Sevenleri Yas İçinde
Şehit Muhammet Kalaz’ın vefatı, ailesi ve yakın çevresi başta olmak üzere tüm sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Genç yaşta kaybedilen bir evlat, kardeş ve dost, başta ailesi olmak üzere herkesin kalbinde büyük bir boşluk bıraktı. Kalaz’ın şehit olmasının ardından sosyal medyada paylaşımlar yapan arkadaşları ve yakınları, ona olan sevgilerini dile getirerek başsağlığı mesajları ilettiler.

Şehit Muhammet KALAZ'ın Son Yolculuğu
Şehit Muhammet KALAZ’ın cenazesi, yarın (Cuma günü) Aşağıçiftlik köyünde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Cenaze törenine katılmak üzere birçok kişinin Aşağıçiftlik köyüne akın etmesi bekleniyor.