GÜNDEM

Sanayide ilginç olay! Akıllı hırsız karga iş başında!

Bir sanayi sitesinde ilginç bir olay yaşandı. Bir karga, iş yerine bırakılan emanet otomobilin anahtarını çaldı.

Abone Ol

Mersin'in Erdemli ilçesindeki bir sanayi sitesinde ilginç bir olay yaşandı. Bir karga, iş yerine bırakılan emanet otomobilin anahtarını çaldı. İş yeri sahibi ve çalışanların uzun süre karganın peşinden koştuğu anlar, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Karga, nihayetinde anahtarı bir okulun damına bıraktı.

Loading...

Karga Poğaçayı Bırakıp Anahtarı Çaldı

Olay, Yusuf Sezgen’e ait kaporta atölyesinde meydana geldi. Çalışanların poğaça verdiği karga, önce aracın üzerinde bir süre poğaça yedi. Daha sonra aracın ön camına doğru ilerleyen karga, park halindeki emanet otomobilin anahtarını kaparak uçtu. Olayın ardından iş yeri sahibi ve çalışanlar, kargayı yakalamak için sanayi sitesinde uzun süre peşinden koştu.

Anahtar 2 Saat Sonra Bulundu

Yaklaşık 2 saat boyunca iş yeri çalışanlarını peşinden koşturan karga, sonunda sanayi girişindeki mesleki eğitim merkezinin çatısına kondu ve anahtarı orada bıraktı. İş yeri sahibi Yusuf Sezgen, anahtara kavuştuklarında rahat bir nefes aldıklarını belirtti.

"Kargaya Teşekkür Ederim Anahtarımızı Bıraktığı İçin"

Olayla ilgili açıklama yapan iş yeri sahibi Yusuf Sezgen, “Kargaya poğaça verdik, ama poğaçayı bırakıp aracın anahtarını çaldı. Sanayinin bir ucundan diğer ucuna bizi peşinden koşturdu. En sonunda anahtarı mesleki eğitim merkezinin çatısına bıraktı. O anahtarı alana kadar çok uğraştık. Yine de kargaya anahtarımızı bıraktığı için teşekkür ederim” dedi.

Gündem Haberleri