DÜZCE

Rize’den Gelen Gençler Düzce’yi Gezdi...

İçişleri Bakanlığı’nın desteklediği "Genç Umutsun, Geleceğimsin" projesi kapsamında, Rize'den gelen Beyaz Karanfil Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği üyesi gençler, Düzce’nin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini keşfetmek üzere ziyaret gerçekleştirdi. Gençler, program kapsamında Düzce Valisi Selçuk Aslan ile bir araya gelerek sohbet etti.

Abone Ol

Vali Selçuk Aslan, gençleri Düzce’de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, şehrin doğal güzellikleri hakkında bilgi verdi. "Düzce'de 12 yayla, 30'dan fazla şelale ve Efteni Gölü Kuş Cenneti gibi güzellikler var" diyen Aslan, gençlere şehrin zenginliklerini tanıttı. Ayrıca, gençlerin kariyer hedeflerini belirlemeleri ve yeteneklerinin farkına varmaları gerektiğini vurguladı.

Gençler, Vali Aslan’a çeşitli sorular yöneltti. Bir çocuğun “vali amca hayatınızda hiç anne terliği yediniz mi?” sorusu, Vali Aslan’ın “Anne terliği yemeyen adam olamaz” yanıtıyla gülüşmelere neden oldu. Programın sonunda, Rizeli şair Mehmet Ali Güneş, Vali Aslan’a kaleme aldığı "Seraye" isimli şiir kitabını hediye etti.

Düzce Haberleri