KASTAMONU

Polise silah çeken baba ve oğul için şok karar!

Polis ekibine silah çekip mukavemet gösteren baba ve oğlu, tutuklandı. Olayın gerçekleştiği esnada baba T.D.'nin 1,68 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Abone Ol

Kastamonu’nun Cide ilçesinde, polis ekibine silah çekip mukavemet gösteren baba ve oğlu, tutuklandı. Olayın gerçekleştiği esnada baba T.D.'nin 1,68 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Loading...

Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü, bölgede bir sürücünün drift yaparak trafiği tehlikeye soktuğuna dair ihbar aldı. İhbarın ardından liman bölgesine giden polis ekipleri, drift atan otomobilin sürücüsü T.D. ile tartışmaya başladı. Tartışma esnasında, T.D.’nin oğlu M.E.D. polis ekiplerine silah çekti.

Olay sırasında T.D., polis ekiplerini “seni yazdım” diyerek tehdit etti. Yaşanan arbede sonucunda polis memurları M.H.M., G.M.D. ve S.G. vücutlarının çeşitli yerlerinden hafif yaralandı. T.D. ve M.E.D., polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak, Cide Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu karara itiraz edildi. İtiraz sonucunda, baba ve oğlu hakkında yeniden gözaltı kararı çıkarıldı.

Polis ekipleri, T.D. ve M.E.D.’yi yeniden gözaltına aldı. Gece saatlerinde Cide Adliyesi’ne sevk edilen iki şahıs, tutuklandı.

Olay sırasında baba T.D.'nin yapılan alkol testinde 1,68 promil alkollü olduğu belirlendi. Drift atarak trafiği tehlikeye düşüren T.D.’ye 43 bin 320 TL para cezası kesildi. Sürücü belgesi 2 yıl 2 ay süreyle geri alınırken, aracı ise 2 ay trafikten men edildi. Ayrıca, T.D. hakkında trafiğin güvenliğini tehlikeye düşürmekten adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Kastamonu Haberleri