MAGAZİN

Oyuncu Esin Gündoğdu'nun yeni halini görenler tanıyamadı!

'Aşk Yeniden', 'Yeni Gelin', 'Avrupa Yakası' ve 'Vermem Seni Eller' gibi birçok dizide boy gösteren Esin Gündoğdu, son dönemde verdiği kilolarla magazin gündeminde adından söz ettiriyor.

Abone Ol

'Aşk Yeniden', 'Yeni Gelin', 'Avrupa Yakası' ve 'Vermem Seni Eller' gibi birçok dizide boy gösteren Esin Gündoğdu, son dönemde verdiği kilolarla magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yayınladığı dans videosuyla çok konuşuldu.

Esin Gündoğdu, geçirdiği mide operasyonu sonrası fiziksel formunu koruyarak modellik kariyerine adım attı. Ünlü isim, sosyal medya hesapları üzerinden düzenli olarak son halini paylaşıyor ve takipçilerini etkiliyor.

72 kilo vererek büyük bir değişim geçiren ünlü oyuncu, değişimi hakkında şunları söyledi: "Kendimi çok rahatlamış hissediyorum. Önceden salondan odaya gidemiyordum, basamak çıkamıyordum. Şu anda kendimi çok rahat hissediyorum."

Magazin gündemine verdiği kilolarla damga vuran Gündoğdu, son olarak sosyal medya hesabından dans ettiği bir video paylaştı ve hayranlarının beğenisine sundu. Ünlü ismin paylaşımı, sevenlerinden büyük beğeni topladı.