GÜNDEM

Otomobil tutkunlarına müjde!

Otomobil tutkunlarının dikkatini çekmek için markalar, Mayıs ayında çeşitli kampanyalar ve avantajlar sunuyor.

Abone Ol

BYD, CITROEN, HONDA, ve daha birçok marka, çarpıcı finansman seçenekleriyle ve takas indirimleriyle tüketicilerin ilgisini çekmeye çalışıyor. İşte, otomobil dünyasında bu ayın öne çıkan kampanyaları ve detayları…

BYD: Çinli otomobil üreticisi BYD, C-SUV modeli ATTO 3'ü 200 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatıyla sunuyor.

CITROEN: Fransız marka Citroën, C3 ve C3 Aircross modellerine özel 12 ay vadeli yüzde 1,99 faizli kredi imkânları sunuyor. Ayrıca, şehir içi mobilite aracı Ami için 120 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatı mevcut.

CHERY: Chery, Omoda 5 modelinde 275 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi sunuyor. Ayrıca, hafif ticari araç Jumpy Spacetourer için 300 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 1,99 faizli kredi seçeneği bulunuyor.

HONDA: Honda, limitli sayıda City modeli için özel bir kampanya başlattı. 250 bin TL’ye kadar kredi kullanımında yüzde sıfır faiz oranı ile 12 ay taksit imkanı sunuluyor. Nakit alımlarda ise 225 bin TL indirim seçeneği mevcut.

MG: MG, ZS ve HS modellerinde çeşitli takas indirimleri ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânları sunuyor. Özellikle vergi levhası bulunan iş yeri sahipleri ve çeşitli meslek gruplarına özel avantajlar sağlanıyor.

PEUGEOT: Fransız üretici Peugeot, 2008 ve E-2008 modellerinde yüzde 0 faizli kredi seçenekleri sunuyor. Ayrıca, 408 ve Zafira Life gibi modellerde de cazip kredi fırsatları mevcut.

ŠKODA: Škoda, Fabia ve Octavia modellerinde yüzde 0 faizli kredi imkânları sunuyor. Ayrıca, Karoq ve Kodiaq gibi SUV modellerinde de özel finansman seçenekleri bulunuyor.

Kaynak: HaberTürk

Gündem Haberleri