ÇAYCUMA

Ortaokula özel sektör desteği!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesindeki Hisarönü Seçil Şanlı Ortaokuluna, enerji alanında faaliyet gösteren küresel bir teknoloji Schlumberger (SLB) Şirketi tarafından yatırım yapıldığı bildirildi.

Abone Ol

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesindeki Hisarönü Seçil Şanlı Ortaokuluna, enerji alanında faaliyet gösteren küresel bir teknoloji Schlumberger (SLB) Şirketi tarafından yatırım yapıldığı bildirildi.

Okulun bünyesinde görkemli açılışlar yapıldı
Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Schlumberger (SLB) Şirketi, Hisarönü Seçil Şanlı Ortaokulunda öğrenciler için keyifli vakit geçirebilecekleri özel öğrenme ortamları hazırladılar. SLB şirketi tarafından okulun bünyesinde kurulan Z-Kütüphane, Kodlama ve Yazılım Atölyesi, Müzik ve Resim Atölyesi ve Fen Bilimleri Laboratuvarının açılışı gerçekleştirildi.

‘Buradaki öğrencilerimizle gelecekte belki de birlikte çalışacağız, aramızda olacaklar’
Schlumberger (SLB) Şirketi Türkiye Ülke Müdürü Metin Talat Güleryüzlü, açılışta yaptığı konuşmada, ‘Sosyal sorumluluk kapsamında Schlumberger (SLB) Şirketi  olarak öğrencilerimize vakit geçirmekten, eğlenmekten, öğrenmekten her zaman keyif alacakları eğitim ortamları sunmaktan son derece memnunuz. Öğrencilerimizdeki sevinç ve heyecanı görünce ne kadar doğru bir eğitim yatırımı yaptığımızı anlıyoruz. Okulumuz bünyesinde oluşturduğumuz bu öğrenme ortamlarından yararlanarak yetişen öğrencilerimizle gelecekte belki de birlikte çalışacağız, aramızda olacaklar’ dedi. 

Müdür Güleryüzlü, verdikleri destek ve iş birliği için Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya’ya, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş’a teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kaymakam teşekkür etti
Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Müdür Güleryüzlü’ye ve şirket yöneticilerine eğitim ortamları oluşturulurken sundukları katkılar için teşekkür ederek Hisarönü Seçil Şanlı Ortaokulu bünyesinde oluşturulan bu imkan ve fırsatlardan bölgedeki diğer okullarda öğrenim gören öğrencilerin de istifade edeceğini söyleyerek hayırlı olsun dileklerini iletti, öğrencilerden hazırlanan bu eğitim ortamlarından maksimum düzeyde yararlanmalarını istedi.

‘Öğrencilerimizin teknolojiyi yakından takip edebilecekleri öğrenme ortamları hazırlandı’
Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, SLB Şirketi tarafından Hisarönü Seçil Şanlı Ortaokulu bünyesinde kurulan Z-Kütüphane, Kodlama ve Yazılım Atölyesi, Müzik ve Resim Atölyesi ve  Fen Bilimleri Laboratuvarının okulun öğrencilerine ve bölgede bulunan diğer okulların öğrencilerine sunacağı eğitim imkanlarını değerlendirerek, ‘Öğrencilerimizin teknolojiyi yakından takip edebilecekleri, öğrenirken eğlenecekleri, okulda geçirecekleri zamanın kalitesini artıracak, merak uyandıracak, araştıracak, deneyimleme yapabilecekleri öğrenme ortamları hazırlandı. Öğrencilerimiz için bu ortamı sağlayan SLB Şirketi Ülke Müdürü Metin Talat Güleryüzlü’ye, şirket yöneticilerine bu anlamlı yatırımları için teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Açılışa katılanlar 
Eğitim ortamlarının açılışına; Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Filyos Belediye Başkanı Erol Acar,Schlumberger (SLB) Şirketi Türkiye Ülke Müdürü Metin Talat Güleryüzlü, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, İlçe Jandarma Komutanı Samet Tonga, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Alkuş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü, Erdal Yılmaz, Şube Müdürü Veli Cenk, Schlumberger Şirketi İnsan Kaynakları Müdürü Bahar Nuryyeva, Sosyal Sorumluluk Koordinatörü Burcu Kocabal, okul yöneticileri, öğrenci ve öğretmenler katıldı.”