BARTIN

Nur Paşalı ölümün kıyısından döndü! “Ayşe Paşalı gibi cinayete kurban gitmek istemiyorum”

Bartın’ın Amasra ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi tarafından ölüm tehditleri alan Ahsen Nur Paşalı, sosyal medyadan yardım çağrısı yaptı.

Abone Ol

27 Ağustos'ta yaşanan olayda, 7 yıllık evli ve 2 çocuk annesi Paşalı, tehditlerinden dolayı Amasra’daki ablasının yanına sığındı. Eşinin kendisini öldüreceğini ve ciddi şekilde yaralayacağını belirten Paşalı, bu durumu sosyal medya üzerinden paylaştı.

Eşi Okan Paşalı, Nur Paşalı'ya Silahla Saldırdı

Ahsen Nur Paşalı’nın sosyal medya paylaşımından sadece 5 saat sonra, eşi Okan Paşalı ve arkadaşı U.G. otomobille Amasra'ya geldi. Yolda yürüyen Paşalı'nın bacaklarına pompalı tüfekle ateş açıldı. Yaralanan Paşalı, Amasra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve bacaklarına 80 saçma isabet ettiği belirtildi. Paşalı’nın tedavisinin ardından taburcu edildiği, ancak yaşadığı dehşet nedeniyle hala rahat olmadığı ifade edildi.

Okan Paşalı, olayın ardından Cide ilçesine kaçtı. Polis ekiplerinin Cide girişinde aracı durdurma girişiminde bulunması sırasında, Okan Paşalı'nın kullandığı otomobil polis otosuyla çarpıştı. Kaza sonucu Okan Paşalı, arkadaşı U.G. ve bir bekçi yaralandı. Okan Paşalı ve U.G. tedavi edildikten sonra gözaltına alındı ve tutuklandı.

Ahsen Nur Paşalı’nın Açıklamaları

Yaşadığı korkunç olayı anlatan Paşalı, eşi tarafından defalarca şiddete maruz kaldığını ve burnunun kırıldığını belirtti. "Adaletin yerini bulmasını ve en ağır cezayı almasını istiyorum," diyen Paşalı, Ayşe Paşalı gibi cinayete kurban gitmek istemediğini vurguladı.

Okan Paşalı'nın İfadesi

Tutuklanan Okan Paşalı, mahkemede verdiği ifadede, "Öldürmek amaçlı bunu yapmadım, tahliyemi istiyorum. Bir daha buralara gelmem, işim ve çocuklarım var," dedi. Paşalı, cezaevine girmek istemediğini belirtti.

Bartın Haberleri