ZONGULDAK

Narin Güran cinayetinde şok gelişme!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni gelişme yaşandı.

Abone Ol

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada, gözaltına alınan H.G., savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. H.G., kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

H.G.'nin Savcılık İfadesi Ortaya Çıktı

Savcılık sorgusunda H.G., olay günü Narin Güran’ı görmediğini iddia ederek, "Yüksel'in evine iki kez gittim ama herhangi bir olaya şahit olmadım. Ayrıca Salim'in kullandığı aracı görmedim" şeklinde savunma yaptı. Savcının, "Salim ile aranızda bir ilişki var mı?" sorusuna H.G. kesin bir dille "Hayır, kesinlikle böyle bir şey yoktur" cevabını verdi.

Telefonunu Değiştirmesi Dikkat Çekti

H.G., Narin Güran’ın kaybolmasından birkaç gün sonra telefonunu değiştirdiğini kabul etti ve "Eski telefonum bozuktu ve camı kırıktı, bu yüzden değiştirdim. Eski telefonumu da beni almaya gelen jandarmaya teslim ettim" ifadelerini kullandı. Savcının, "Salim’le cevapsız çağrılarla mı haberleşiyorsunuz?" sorusunu ise H.G. reddetti.

Gündem Haberleri